Keresés

2015. október 12., hétfő

Újrainduló Nyitott Napok - logó pályázat!

Az ELTE BTK Könyvtár- és Információtudományi Intézete felhívást intéz diákjaihoz az újjászervezés alatt álló Nyitott Napok előadássorozat logójának megtervezésére.

A Nyitott Napokat egykori tanszékvezetőnk, doktori programunk alapítója, Voit Krisztina indította útjára éppen húsz éve, 1995 októberében. Voit Krisztina tanárnő akkor az alábbiak szerint fogalmazta meg a nyilvános előadássorozat célját:
"A sorozat célja kettős: egyfelől az egyetemi hallgatóság számára szeretnénk olyan szakmai ismereteket nyújtani, amelyek kiegészítik és tovább bővítik a tantervben szereplő stúdiumok adta tudásanyagot, másfelől a könyvtáros szakma számára felkínálni olyan tájékozódási lehetőségeket, amelyeket a szakmai gyakorlat megkíván. A történeti előadásokat pedig az e témakör iránt érdeklődők figyelmébe szeretnénk ajánlani."
Az embléma tartalmazza az ELTE és a Nyitott Napok kifejezést, alkalmasnak kell lennie arra, hogy elektronikus és papíralapú meghívókon, az eseményeken kivetítve stb. használni lehessen.

A pályamunkákat 2015. november 4-ig (szerdáig) a lis@btk.elte.hu e-mail címre várjuk. A bírálatot oktatói és hallgatói képviselőkből, valamint egy külső szakértőből álló bizottság végzi. A legjobb alkotást intézeti kiadványainkból összeállított könyvcsomaggal jutalmazzuk.

Dr. Kiszl Péter
intézetigazgató

Nincsenek megjegyzések: