Keresés

2012. szeptember 17., hétfő

Alumni Könyvtártudomány


Tisztelt Alumnuszunk!
Az ELTE Bölcsésztudományi Kara kiemelt fontosságúnak tartja, hogy kapcsolatot tartson volt és jelenlegi hallgatóival. Ezért folyamatosan fejlesztjük a Kar alumnuszait összefogó rendszerünket. A magyar felsőoktatás mai helyzetében elkerülhetetlen, hogy 377 éve fennálló Karunk köré egy elhivatott alumnuszokból, volt hallgatókból álló védőernyőt vonjunk. Elengedhetetlen, hogy tájékoztassuk őket arról, hogy Karunk 377 éve teljesíti küldetését, a magyar, humán véleményformáló értelmiség színejavának képzését. Ön is ennek a véleményformáló hagyománynak a része.
Az Önnel történő kapcsolattartás fő eszköze az e-mailes levelezés (hírlevél), a Kari Honlap Aktuális rovata, ahol megismerheti a Kar legújabb híreit, valamint újításként a Karhoz kötődő Facebook oldalak létrehozása. Ilyen Facebook oldalak az Önök önszerveződésének elsődleges, spontán felületei lehetnek.
Amennyiben tetszik Önnek az ötlet, regisztráljon és mozgósítsa alumnusz társait (szakos csoport- és évfolyamtársait stb.) a csatlakozásra. Ezeken a felületeken programokat  (’osztálytalálkozókat’) szervezhetnek, amelyekhez a Kar infrastruktúrát biztosíthat. Az Ön számára a következő Facebook oldalak válnak elérhetővé:

ELTE BTK Alumni Angol szak
ELTE BTK Alumni Filozófia
ELTE BTK Alumni Germanisztika
ELTE BTK Alumni Könyvtártudomány
ELTE BTK Alumni Magyar szak
ELTE BTK Alumni Média, Film, Esztétika
ELTE BTK Alumni Művészettörténet
ELTE BTK Alumni Néprajz
ELTE BTK Alumni Ókortudomány
ELTE BTK Alumni Orientalisztika
ELTE BTK Alumni Régészet
ELTE BTK Alumni Romanisztika
ELTE BTK Alumni Szlavisztika
ELTE BTK Alumni Tolmács
ELTE BTK Alumni Történelem
ELTE BTK Alumni Zene

Kérjük, regisztráljon, és biztassa erre ismerőseit, volt évfolyam-, és csoporttársait is.  Minden csatornát szeretnénk kihasználni az Önnel való kapcsolattartásra, a Karról, a bölcsészettudományról, a campus életéről, valamint szakmai és kulturális programjainkról szóló hírek eljuttatására. Csatlakozzon hozzánk, váljon részévé a kari közéletnek, a magyar kultúra egyik fellegvára mindennapi életének.

Dr. Dezső Tamás dékán részletes felhívása a PDF dokumentumban olvasható

Nincsenek megjegyzések: