Keresés

2023. május 6., szombat

MKE tisztújítás


2023. május 3-án tartotta tisztújító küldöttgyűlését a Magyar Könyvtárosok Egyesülete (MKE). A korábbi elnökség és az egyesületet két cikluson át vezető Barátné Prof. Dr. Hajdu Ágnes elnök asszony leköszönt posztjáról, a küldöttek a következő négy évre szavaztak az MKE elnöki, főtitkári, elnökségi és ellenőrző bizottsági posztjairól. Az MKE új tisztségviselői a 2023–2027-es ciklusban:

Elnök: Gerencsér Judit
Főtitkár: Istók Anna
Elnökségi tagok: Eszenyiné dr. Borbély Mária, Gaálné Kalydy Dóra, Haszonné Kiss Katalin, Kiss Gábor, Oros Sándor, Péterfi Rita, Villám Judit
Elnökségi póttagok: Baráthné Molnár Mónika, dr. Sándor Viktória
EB elnök: dr. Aczél-Partos Adrienn
EB tagok: dr. Kührner Éva, Magdics Erika, Nuridsány Judit, dr. Senkei-Kis Zoltán

Gratulálunk Gerencsér Juditnak, az OSZK általános főigazgató-helyettesének az egyesületi elnökséghez!
Külön öröm számunkra, hogy a legnagyobb szakmai szervezet vezetésében a következő ciklusra is aktív oktatónk kapott bizalmat: gratulálunk Senkei tanár úrnak az ellenőrző bizottságban vállalt tisztségéhez!
Végezetül, de nem utolsó sorban: köszönjük Barátné Hajdu Ágnes - Intézetünk és valamennyi hallgatónk számára is - felbecsülhetetlen értékű munkáját, melyet Szeged és Budapest, hazai és nemzetközi kapcsolatok, oktatás, tehetséggondozás és kutatás között a Magyar Könyvtárosok Egyesület elnökeként fáradhatatlanul és a legmagasabb szintű szakmai elkötelezettséggel végzett!

Nincsenek megjegyzések: