Keresés

2017. október 3., kedd

Együttműködő partnereink szakdolgozati témajavaslatai

Intézetünk stratégiájának meghatározó eleme a könyvtártudományi képzés és a könyvtári gyakorlat közötti határok feloldása. Ezzel összhangban, együttműködő partnereink 2017. szeptember 28-án Intézetünk 6-os tantermében immár harmadik alkalommal tartottak tájékoztatást hallgatóinknak, ismertetve az általuk ajánlott szakdolgozati témajavaslatokat.
Kiszl Péter intézetigazgató bevezetőjében kiemelten szólt az együttműködő könyvtárak magas szakmai színvonaláról, ami a gazdag témakínálatban is tükröződik. A hallgatókhoz fordulva felhívta a figyelmet arra, hogy a jó szakdolgozat nemcsak a tudományos munkába jelent belépőt, de lehetőséget adhat az elhelyezkedésre is a partnerkönyvtáraknál.
A konzultáció oldott hangulata azt jelezte, hogy partnereink vezető, könyvtáros munkatársai örömmel érkeztek hozzánk, s ajánlották végzős hallgatóink figyelmébe a megítélésük szerint fontos kutatási témákat. Az OIK szakemberi közül Heinczné Oszkai Judit ismertette témajavaslataikat, a KSH Könyvtárából Horváth Balázs, az OSZK és a Könyvtári Intézet nevében Fazokas Eszter, a Magyar Olvasástársaságtól (HUNRA) Béres Judit, az ELTE EK képviseletében Garamvölgyi László, a FSZEK-től Dippold Péter, a BME OMIKK részéről Giczi András szólt az általuk támogatott szakdolgozati témákról.

- Partnereink témajavaslatai (PDF)
- További képek az eseményről

Nincsenek megjegyzések: