Keresés

2020. március 20., péntek

Távolléti oktatás 2020. március 23-tól


Tisztelt Hallgatóink!

A járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel előrehozott tavaszi szünet vasárnap véget ér, 2020. március 23-án elkezdődik a távolléti oktatás. Az elmúlt napokban oktatóink és intézetünk valamennyi munkatársa, ahogy egyetemünk is azon dolgozott és dolgozik most is, hogy e példátlan és váratlan helyzet ellenére magas színvonalon biztosítsa felsőfokú könyvtár- és információtudományi képzésünk valamennyi szintjének (BA, MA, OTAK, RTAK, PhD) távolléti formában történő folytatását. Örömmel érzékeljük, hogy Önök is felelősségteljesen, a megváltozott helyzethez alkalmazkodva várják az oktatás újraindulását. Oktatóink legkésőbb 2020. március 22-ig (vasárnapig) tájékoztatni fogják Önöket az egyes kurzusok oktatásához kiválasztott felületekről és kommunikációs csatornákról. Annak érdekében, hogy ne keletkezzenek elhagyott tanegységek, minden erőnket arra fordítjuk, hogy a távolléti oktatás keretei között is lehetővé tudjuk tenni a vizsga- és gyakorlati jegyek megszerzését, a projektmunkák teljesítését, a szakdolgozatok elkészítését, valamint szakmai gyakorlóhelyeink segítő közreműködésével a szakmai gyakorlatok elvégzését is.

Egyetemi polgártársakként tudatában kell lennünk annak, hogy hétfőtől nem csak a tavaszi szemeszter folytatásán munkálkodunk együtt, hanem - a nehézségek digitális áthidalásával - egy világjárvány megfékezésében vállalunk közös, aktív szerepet. Kérjük Önöket, hogy a Neptun üzeneteiket és az elektronikus leveleiket, valamint egyetemünk, karunk és intézetünk honlapjait rendszeresen ellenőrizzék. További kiemelt információforrások: ELTE koronavírus tájékoztatóGyakorlati információk.

Oktatóink a tanóráik időpontjaiban és a fogadóóráik alatt továbbra is az Önök rendelkezésére állnak. A korábban személyes jelenlétet igénylő egyéni konzultációkat hanghívások biztosítására alkalmas programokkal bonyolítjuk, amelyekhez az oktató felhasználónevét az egyes kurzusokhoz alkalmazandó oktatási felületeken, illetve e-mailben közvetlenül az oktatótól vagy intézetünk központi e-mail címéről (lis@btk.elte.hu) tudják elkérni. Intézeti titkárságunk ezután is a megszokott időpontokban (naponta 9:00 és 16:00 óra között, pénteken 9:00 és 12:00 óra között) megkereshető a 485-5200/2233-as telefonszámon és a lis@btk.elte.hu e-mail címen.

Mindannyiuknak jó egészséget kívánunk!
Vigyázzunk egymásra!


ELTE BTK Könyvtár- és Információtudományi Intézet

Nincsenek megjegyzések: