Keresés

2021. augusztus 30., hétfő

Tanévkezdés és a negyedik hullám

Az ELTE Járványügyi Operatív Koordináló Testület augusztus 30-án új tájékoztatóban foglalta össze a 2021/2022-es tanévre irányadó kötelezettségeket és tudnivalókat. A negyedik hullám felfelé ívelő szakaszára tekintettel a közösségi helyiségekben (tantermekben, ügyfélfogadási helyiségekben, folyosókon) az orrot és szájat eltakaró maszk használata mindenki számára kötelező. Ez alól csak az előadást/szemináriumot/gyakorlati órát tartó oktató képez kivételt.



Alapvető elvárás a beoltottság. Az Egyetem valamennyi egyetemi polgártól elvárja, hogy oltassa be magát a koronavírus elleni védőoltással. Ezt az elvárást indokolja az egyetemi közösség, magunk és családtagjaink, tágabb környezetünk iránti felelősség. A beoltottság hiánya nem mentesíti az egyetemi polgárokat a kötelezettségeik teljesítése alól. Így önmagában erre hivatkozással nem biztosítható számukra távollét, nem igazolható hiányzás vagy más kötelezettségeik alóli felmentés.

A hallgatói ügyintézés személyes jelenléttel és online módon is lehetséges. Az Egyetemen az elektronikus ügyintézés folyamatosan fennmarad. Valamennyi egyetemi szolgáltatás (pl. könyvtárak, sportpályák) elérhető a szokásos rend szerint.

Kérjük olvassák el a teljes közleményt egyetemünk honlapján:
https://www.elte.hu/content/hogyan-kezdodik-a-tanev-az-elte-n.t.24077

Nincsenek megjegyzések: