Keresés

2020. szeptember 9., szerda

Rekordszámú beiratkozás


A sikeres felvételi az egyetemi tanulmányok legfontosabb feltétele. Szeptembertől rendre szeretettel várunk mindenkit, aki sikerrel jelentkezett képzéseinkre, együtt dolgozni, közös eredményeket elérni azonban csak azokkal tudunk, akik valóban elkezdik tanulmányaikat.

Ezúton adunk hírt róla, hogy a képzéseinkre felvételt nyert hallgatók 2020-ban különlegesen nagy arányban döntöttek úgy, hogy megkezdik velünk az őszi félévet.
Az elmúlt napokban a 2020-ban felvételt nyert BA, MA, OTAK, RTAK, valamint PhD nappali és levelező tagozatos hallgatóink 92 %-a iratkozott be, és a beiratkozottak szintén 92 %-a meg is kezdte tanulmányait, köztük külföldi diákok is.
Örömteli, hogy a BA nappali képzésen, valamint az MA nappali és levelező képzéseken a beiratkozási arány elérte a 100%-ot (mindössze 3 tanulmányait szüneteltető hallgatóval).

Felhívjuk hallgatóink figyelmét a HELP Hallgató eredményességet elősegítő programra, a Bölcsészettudományi Kar új szolgáltatására, mely a beiratkozás pillanatától a hallgatók rendelkezésére áll tanácsadással, segítségnyújtással: https://www.btk.elte.hu/help

Köszönjük bizalmukat, eredményes tanévet és jó egészséget kívánunk mindannyiuknak!

Nincsenek megjegyzések: