Keresés

2018. október 1., hétfő

Együttműködő partnereink szakdolgozati témajavaslatai

Intézetünk stratégiájának meghatározó eleme a könyvtártudományi képzés és a könyvtári gyakorlat közötti határok feloldása. Ezzel összhangban, együttműködő partnereink 2018. szeptember 27-én Intézetünk 6-os tantermében - immár negyedik alkalommal - tartottak tájékoztatást hallgatóinknak, ismertetve az általuk ajánlott szakdolgozati témajavaslatokat.
A jó témaválasztás nemcsak a felsőfokú tanulmányok eredményes lezárásához járul hozzá, hanem utat nyithat a tudományos munkához (OTDK) is. A rendezvény lehetőséget teremtett arra, hogy áttekintve az intézeti és az együttműködő partnerek témajavaslatait, érdeklődésük szerint válasszanak témát és végezzenek kutatást.
A konzultáció iránti hallgatói érdeklődés akkora volt, amely már meghaladta a legnagyobb intézeti tanterem befogadóképességét is. Az oldott hangulat azt jelezte, hogy partnereink vezető, könyvtáros munkatársai örömmel érkeztek hozzánk, s ajánlották végzős hallgatóink figyelmébe a megítélésük szerint fontos kutatási témákat.
Az OIK szakemberi közül Sárközi Andrea ismertette témajavaslataikat, a KSH Könyvtárából Horváth Balázs, az OSZK nevében Németh Márton, az OGYK részéről Villám Judit, az ELTE EK küldötteként Garamvölgyi László és Rigó Kinga, a BCE Könyvtárától Hoffmann Ádám, a FSZEK képviseletében Dippold Péter, CSGYK igazgatója, Miszler Tamás szólt az általuk támogatott szakdolgozati témákról.

Partnereink témajavaslatai (PDF)
- Oktatóink szakdolgozati témáit megtalálják egyéni honlapjaikon (oldalmenü / Szakdolgozati témakörök).
- Fényképek a tájékoztatóról

Nincsenek megjegyzések: