Keresés

2018. február 8., csütörtök

Nyílt Nap 2018.

Az ELTE Bölcsészettudományi Kara a Hallgatói Önkormányzattal együttműködve nagy sikerrel rendezte meg idei Nyílt Napját. Az ELTE BTK-ra felvételizni szándékozó érdeklődők közvetlenül tájékozódhattak a felvételi követelményekről, a 2018 szeptemberétől induló képzési programokról, szakirányokról, minorokról, s egy-egy mintaórán ízelítőt kaphattak az őket érdeklő képzések jellegéből, irányultságából és hangulatából.
A megnyitót Dr. Borsodi Csaba, dékán és Horváth Mihály, a HÖK elnöke mondta, az érettségi-felvételi tájékoztatót Pethő Judit, az Oktatási Hivatal Felsőoktatási Felvételi Főosztály főosztályvezetője, az alapképzési tájékoztatót Dr. Horváth Krisztina oktatási és tanulmányi ügyek dékánhelyettese, míg az osztatlan tanárképzési tájékoztatót Dr. Károly Krisztina, az ELTE Tanárképző Központjának főigazgatója tartotta.
Intézetünk mintaóráján Dr. Fodor János hívta fel az érdeklődők figyelmét tudományterületünk aktualitására, a digitális megőrzés feladatának izgalmas kérdéseire.


A mintaóra után dr. Kiszl Péter intézetigazgató, dr. Németh Katalin oktatásfelelős, valamint a Szakos Hallgatói Érdekképviselet (Veres Zsuzsann, Martina Fanni, Fekete Anna, Illek Nikolett) részletes, de a figyelmet végig lekötő, több szereplős tájékoztatója következett.
Bízunk abban, hogy nem csak vonzó, de valós képet adtunk Intézetünk munkájáról, a könyvtártudomány jelentőségéről és a diákélet szépségeiről.


Fényképek a tájékoztatótól galériánkban

Nincsenek megjegyzések: