Keresés

2015. július 15., szerda

Tanévzáró a Római parton

Július első hetében Intézetünk idén is megtartotta kihelyezett évzáró értekezletét a Római parton. A már hagyományosnak mondható, Petőfi hídtól tervezett hajóutat idén meggátolták egy repülő-show előkészületei, így a tanári kar egyetemről odasétáló tagjai hajó helyett villamoson siklottak a Jászai Mari térig. Tanulság: a biztosnak látszó információforrás (BKK) állításait is felülírhatja a tapasztalat. A Margithídtól már teljes létszámban (Iván tanár úr kisebb baleset miatt igazoltan hiányzott) hajóztunk, s a tetőteraszon megkezdett beszélgetések az évek óta megszokott Római parti kerthelységben folytatódhattak.

Kiszl Péter rövid összefoglalójában méltatta a 2014/2015-ös tanév legfontosabb eredményeit, eseményeit, a felsőoktatás és könyvtártudomány jövője szempontjából jelentős fejlemények sorát. Nehéz, de sikeres év áll mögöttünk. Bár aligha számíthatunk könnyebbre, bízunk benne, hogy munkánk és közös működésünk révén legalább ennyi értékes pillanatot, gyümölcsöző együttműködést és figyelemre méltó hallgatói eredményt hozhat az ősztől kezdődő új tanév is.

Diplomát szerzett hallgatóinknak ezúton kívánunk szerencsés pályakezdést, új és jelenlegi hallgatóinkat pedig szeptemberre szeretettel várjuk vissza utunk folytatásához, közös kikötőnkbe, a Könyvtár- és Információtudományi Intézetbe!

Nincsenek megjegyzések: