Keresés

2014. április 4., péntek

Stand az Egyetemi Könyvtár aulájában

2014 márciusától - informatikus könyvtáros mesterszakos hallgatók (Bácsi Fanni Ágnes, Baliga Violetta Lilla, Barton Dávid, Gujzer Zsuzsanna, Peresztegi Krisztina, Szarka Beáta) bevonásával, a BMA-IKTD-413 Projektmunka című gyakorlati foglalkozás részeként - önálló standot helyeztünk el és működtedtünk az EK aulájában.
A rendhagyó kezdeményezéssel az EKA céljainak népszerűsítését és támogatóinak gyarapodását kívánjuk előmozdítani, különösen a személyi jövedelemadó 1%-os felajánlásainak tekintetében. A program keretei között a későbbiekben - egészen 2014. május 13-ig - összesen 66 órányi ügyeleti időt töltött el négy hallgató az EK aulájában, megszólítva az oda betérőket.
A személyes jelenlétet a hallgatók igyekeztek a könyvtár nyitvatartási idejének olyan periódusaira időzíteni, amikor a legtöbb olvasó fordul meg az épületben, illetve a május 20-i adóbevallási határidőhöz közeledve egyre sűrűsödtek az alkalmak.
Közreműködők: Acsai János főigazgatói titkársági munkatárs és Gulyás Katalin közönségszolgálati osztályvezető (EK részéről), valamint Stummer János egyetemi tanársegéd (KITI oktatója).

Képek az eseményről

Nincsenek megjegyzések: