Keresés

2023. január 27., péntek

Szülői fórum 2.0


Hogyan változik a felvételi eljárás? Mekkora értéke van egy ELTE-s diplomának? Hogyan segítheti a család a pályaválasztás előtt álló diákot? Milyen nemzetközi lehetőségeket kínál az ELTE?

Kutatások alapján a felvételi előtt álló diákokra legnagyobb hatással a család véleménye van akkor, amikor kiválasztják azt a szakot és intézményt, ahol a felsőoktatásban eltöltött éveiket kívánják eltölteni. A fentiekben megfogalmazott kérdések minden bizonnyal elhangozhatnak a családi megbeszéléseken, így fontos, hogy a szülők is naprakész, hiteles információkkal rendelkezzenek a felvételi eljárásban bekövetkező változásokról vagy a Diplomás Pályakövetési Rendszerből kinyerhető tényekről. 

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem szülői fórumán, 2023. február 02-án 16 órától az ELTE Lágymányosi Campus, Északi Tömb, Gömb Aulájában (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A) szeretnénk lehetőséget biztosítani számukra, hogy szakértő munkatársaink segítségével minden olyan kérdésükre választ kapjanak, amelyek alapján gyermekeik részére a legjobb tanácsot adhatják életük egyik legfontosabb döntésénél.

Nincsenek megjegyzések: