Keresés

2021. július 31., szombat

Diplomaosztó - 2021. nyár

2021. július 13-án a Gólyavárban vehették át diplomáikat a tavaszi szemeszterben tanulmányaikat sikeresen lezáró alap és mesterszakos hallgatóink. Világjárvánnyal nehezített egyetemi éveik megérdemelt, ünnepélyes záró aktusa is magán viselte még a mögöttünk álló időszak felelősségteljes óvatosságát: csak maszkban, előzetes regisztrációhoz kötött, korlátozott létszámú diplomaosztó ünnepségen vehették át okleveleiket.



Ezekre a félévekre bizonyosan úgy emlékszünk majd, mint a távolléti oktatásos képzés féléveire. De azt máris tapasztaljuk, hogy most végzett hallgatóinkra pontosan úgy fogunk emlékezni, mint a korábbi és későbbi évfolyamok hallgatóira, hiszen a megismert személyiségek, önálló érdeklődési területek, a képzés évei alatt formálódó szakmai kvalitások hallgatónként egyedi emléke a körülményektől teljesen független. Bízunk abban, hogy számukra is érvényes, hasznos és személyes marad mindaz, amit oktatóink a könyvár- és információtudományból megmutathattak nekik a képzés félévei alatt szóban, írásban, feladatokban, chaten vagy videó-streamen keresztül.
Reméljük, rövidesen találkozunk Önökkel, visszavárunk mindenkit rendezvényeinken, vagy személyes konzultációra bármikor, a maszkmentes jövőben is!

- Fényképek (ELTE BTK)

Sok sikert kívánunk minden friss diplomás hallgatónknak!

Nincsenek megjegyzések: