Keresés

2017. január 27., péntek

ELTE BTK Nyílt Nap - 2017.

Az ELTE Bölcsészettudományi Kara a Hallgatói Önkormányzattal együttműködve 2017. január 27-én tartotta Nyílt Napját, tájékoztatva az ELTE BTK-ra felvételizni szándékozó érdeklődőket, s mintaórákkal ízelítőt is adva a Kar képzési kínálatából. Borhy László dékán és Murai László HÖK elnök megnyitója után az alapszakos képzésekről Horváth Krisztina dékánhelyettes, az osztatlan tanárképzésről Károly Krisztina, a TKK főigazgatója tartott tájékoztatót a Gólyavárban.
A mintaórákra 11:30-tól már az egyes intézetekben került sor. A könyvtártudományi képzések iránt érdeklődők Fodor János előadását tekinthették meg a könyvtárak és a közösségi média kapcsolatáról. Az intézeti tájékoztatót Kiszl Péter intézetigazgató nyitotta meg, s Németh Katalin oktatási felelős részletezte a felvételivel kapcsolatos tudnivalókat. A hallgatói lehetőségekről, diákéletről és érdekképviseletről a SzHÉK munkájában részt vevő hallgatóink: Veres Zsuzsanna (BA III. évf.), Gál Vivien (BA II. évf.) és Zsigovics Viktória (BA I. évf.) tartottak prezentációval kísért előadást a megjelenteknek.

Örülünk a találkozásnak, mindannyiuknak sikeres felvételit kívánunk, s reméljük, hallgatóink között üdvözölhetjük Önöket a 2017/2018-as tanévben!

- további képek az eseményről

Nincsenek megjegyzések: