Keresés

2014. március 7., péntek

Szakmai látogatás az Infodok Kft.-nél

2014. február 26-án (szerdán) 14:30-tól az Üzleti információ 2. című kurzus keretében az Infodok Kft. (Magyar Telekom Nyrt. információszolgáltató partnere) vezetője, Kóródy Judit látta vendégül az informatikus könyvtáros alapszak 3. évfolyamos hallgatóit. A központvezető - statisztikai adatokkal gazdagon alátámasztott - átfogó előadásából kiderült, milyen trendek érvényesülnek az üzleti információszolgáltatásban, valamint szó esett a kiszervezésből (outsourcing) fakadó speciális feladatokról. Az Infodok tevékenységének bemutatása során Kóródy Judit kiemelte a felhasználóközpontúság, a megbízhatóság és a pontosság - vállalati környezetben különösen - nélkülözhetetlen szerepét, a szervezet aktuális piaci igényeihez történő alkalmazkodóképességének és rugalmasságának követelményét.


A megjelentek kérdéseire válaszolva az informatikai fejlesztések folyamatos szükségességéről, az innovációról osztotta meg gondolatait, majd hallgatóink szakmai gyakorlatainak tapasztalatait értékelte.


Kiszl Péter intézetigazgató hangsúlyozta, hogy képzőhelyünk több évre visszatekintő, gyümölcsöző szakmai együttműködést ápol az Infodok Kft.-vel, melynek jövőbeli folytatását Kóródy Judittal egybehangzóan megerősítette.


Nincsenek megjegyzések: