Keresés

2021. február 4., csütörtök

Winkler Bea tanársegédi kinevezése

Winkler Bea, az Állatorvostudományi Egyetem Hutyra Ferenc Könyvtár, Levéltár és Múzeum igazgatója 2021. február 1-jétől egyetemi tanársegédként csatlakozott intézetünk oktatói közösségéhez.

Kiszl Péter intézetigazgató Winkler Beát oktatói értekezlet keretében köszöntötte. Hangsúlyozta, hogy az ELTE BTK könyvtárosképzésében nagy szakmai gyakorlattal rendelkező, projektek lebonyolításában jártas, oktatói munkájuk mellett sokszor könyvtárakban, valamint információszolgáltató szervezeteknél is aktívan dolgozó szakemberek, köztük szép számban doktoranduszok adják át tudásuk legjavát a hallgatóknak. Emlékeztetett arra, hogy legutóbb Ráczné Radó Rita kolléganőnk egyetemi tanársegédi kinevezésére került sor 2020 tavaszán.

Az ELTE BTK Könyvtár- és Információtudományi Intézete több mint hét évtizeddel ezelőtti alapítása óta folyamatosan a legjelentősebb magyarországi könyvtárosképző intézmény, egyúttal kutatóhely és tudományos műhely, amely változatos specializálódási lehetőségekkel, széles hazai és nemzetközi szakmai együttműködő partneri körrel, a teljes oktatási spektrumot kínálja az alapképzéstől a mester- és tanárképzésen át a doktori képzésig, nappali és levelező tagozaton egyaránt

Tanárnő kinevezéséhez szívből gratulálunk és munkájához további sikereket kívánunk!

Nincsenek megjegyzések: