Keresés

2020. november 23., hétfő

Pénzügyi kultúra, start-up és könyvtár

Az IKTD-419 Üzleti információ és pénzügyi kultúra című mesterszakos kurzus keretében - külső szakértőként - Kiszl Péter intézetigazgató vendége volt Jánosi Dóra, a FinanceZone Kft. ügyvezetője. A nappali és levelező tagozatos hallgatók aktív részvételével, a járványhelyzet miatt az MS Teams alkalmazásban 2020. november 12-én lezajlott foglalkozáson került sor a Vállalkozásindítás könyvtári támogatással: a The British Library Business & IP Centre National Network és a Start-ups in London Libraries pilot-program hazai implementációjának tudományos vizsgálata témájú kutatás elméleti/nemzetközi szakirodalmi hátterének és módszertanának megvitatására. A szakmai diskurzus a könyvtárak pénzügyi kultúra fejlesztésében betöltött szerepe tudományos igényű elemzésének a korábbi órákon már megkezdett szerves folytatása volt.


Aktualitásként hívjuk fel a szakmai közönség figyelmét a The British Library szervezésében 2020. november 19-én az online térben bonyolított Start-Up Day 2020 gazdag programjára: https://www.bl.uk/events/start-up-day




A kutatói szeminárium az Innovációs és Technológiai Minisztérium ÚNKP-20-5 kódszámú Új Nemzeti Kiválóság Programjának a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból finanszírozott szakmai támogatásával valósult meg.

Nincsenek megjegyzések: