Keresés

2016. július 17., vasárnap

Intézeti tanévzáró - 2016.

Intézetünk tanévzáró oktatói értekezletére július 11-én, a megszokott Római-parti kerthelyiségben került sor. A vizsgaidőszak befejeztével, az oktató-kutató munka helyszínétől szimbolikusan is eltávolodva, hagyományosan azért gyűlünk össze, hogy visszatekintsünk a tanév közösen elért eredményeire, az együtt megélt eseményekre. Saját szervezésű programok, hazai és nemzetközi konferenciák, projektek és könyvbemutatók, együttműködési megállapodások sorát felidézve nem kétséges, hogy a 2015/2016-os tanévvel tartalmas, fontos időszakot hagytunk magunk mögött. A hallgatói és oktatói sikereket elemezve Kiszl Péter intézetigazgató kiemelte, hogy az előttünk álló feladatokhoz és a várható nehézségek lekűzdéséhez csakis a közös munka öröme, a kölcsönös támogatás  adhat erőt. Bízunk benne, hogy a következő tanévben is jó hangulatban, hallgatóinkkal és partnereinkkel valódi tudós közösségként működve érhetünk el újabb képzési és tudományos sikereket, s még hatékonyabban segíthetjük tudományterületünk és szakmánk fejlődését, diákjaink tapasztalatszerzését.

Idén végzett hallgatóinknak szívből gratulálunk, szerencsés pályakezdést és sikerélményekben gazdag munkát kívánunk! Reméljük, sőt biztosak vagyunk benne, hogy előbb-utóbb mindannyiukat viszontlátjuk majd a szaksajtóban vagy kollégaként konferenciákon, netán egyetemi kurzusaink vendégeként!

Jelenlegi és rövidesen felvett hallgatóinkat szeretettel várjuk a szeptemberi félévkezdéskor - addig jó pihenést, szép nyári élményeket kívánunk!

Nincsenek megjegyzések: