Keresés

2013. szeptember 12., csütörtök

Az egyetem könyvtárosainak éves találkozója

2013. szeptember 2-án, a Bölcsészettudományi Karon rendezték meg az Egyetemi Könyvtári Szolgálat (EKSZ) szokásos éves, egész napos találkozóját.
A Kari Tanácsteremben összegyűlt közel száz könyvtáros résztvevőt dr. Dezső Tamás, a Bölcsészettudományi Kar dékánja köszöntötte, majd dr. Kiszl Péter, a Bölcsészettudományi Kar Könyvtár- és Információtudományi Intézetének igazgatója, kari könyvtári koordinátor nyitotta meg az eseményt. Ezt követően az egyetem könyvtárainak vezetői számoltak be az elmúlt évben végzett szakmai munkájukról és jövőbeli terveikről. A program első részének végén - Kálóczi Katalin, az Egyetemi Könyvtár megbízott főigazgatójának szavai után - dr. Szögi László leköszönő főigazgató búcsúzott el a jelenlévőktől.
Az ebédszünet után az egyetem könyvtáros szakemberei a Bölcsészettudományi Karon működő könyvtárakkal ismerkedtek, s zárásképpen a házigazgda karon dolgozó kollégák tartottak előadásokat az általuk - többségében doktori tanulmányok keretében - folytatott kutatások tudományos eredményeiből.
Az eseményről bővebben, további képekkel az Egyetemi Könyvtári Szolgálat oldalán (link).

Nincsenek megjegyzések: