Keresés

2013. július 4., csütörtök

Évzárás a Fügében

2013. július 3-án a Könyvtár- és Információtudományi Intézet munkatársai hagyományosan az Egyetem falain kívül összegyűlve búcsúztatták a 2012/2013-as tanévet. A Római-partot megszálló szúnyogoknak engedve, ezúttal az erzsébetvárosi romkocsmák közül választottuk értekezletünk helyszínének a Klauzál utcai "Fügét".

Dr. Kiszl Péter intézetigazgató - a kötetlen beszélgetést megelőzően - röviden áttekintette a tavaly nyár óta magunk mögött hagyott két szemeszter munkáját, melyből kiderült, hogy örömteli eseményekben gazdag, de nehézségektől sem mentes tanévet zárunk. Bízunk abban, hogy szervezetünk, azaz oktatóink és hallgatóink mind gyakoribb szakmai sikerei, emlékezetes eredményei hosszú távon folytatódnak, fokozva képzőhelyünk hagyományainak megőrzését, tradicionálisan magas elismertségét.

Ha a jövőbe tekintünk, kedvezőtlen külső hatásokkal mindig számolnunk kell. Dacolni velük - vagy a hely szellemében: fügét mutatni nekik - csakis úgy tudunk, ha saját és közös munkánkat korrekten, lelkiismeretesen és kreatívan, együttes összefogással és kölcsönös tisztelettel végezzük el. Ezt kívánjuk Önöknek is, különösen most végzett hallgatóinknak: sok sikert, s a sikerélmények között is motivált, gyümölcsöző munkát, jó egészséget!

Nincsenek megjegyzések: