Keresés

2010. szeptember 20., hétfő

BOBCATSSS 2011

Hallgatóink figyelmébe ajánljuk:

Sziasztok!
2011. január 31.-e és február 2.-a között Szombathelyen kerül megrendezésre az Európai Unió egyik legnagyobb könyvtár és információtudományi konferenciája, a BOBCATSSS szimpózium.  Ez jelentős esemény évről évre reprezentálja szakmánk legmodernebb innovációt, lehetőséget biztosít a nemzetközi kapcsolatok kiépítésére és  ápolására is.
Mivel ez a konferencia elsősorban Nektek szól, arra kérlek benneteket, hogy éljetek a nem mindennapi lehetőséggel, és gyertek el! Előadókat is keresünk, ha van egy jó szakdolgozatotok, egyéni ötletetek, akkor mutassátok be Európa legjobb szakembereinek. A rendezvényen kitüntetett figyelmet kap a mobil technológián alapuló információs szolgáltatások bemutatása, infokommunikációs cégekkel való együttműködés bemutatása, a globális az Európa Uniós információs és könyvtári fejlesztési stratégiákhoz, a technológiai és tudástársadalmi trendekhez kapcsolódva. A konferencia fő témája pedig az új utak keresése a könyvtár és információügyben.
A magyar hallgatóknak kedvezményes 15 Eurós részvételi díjat biztosítunk, amely tartalmazza az előadásokon és a nyitó és záró fogadáson való  részévelt.
A BOBCATSSS remek lehetőség a tanulásra, az angol nyelv gyakorlására, valamint a kapcsolatépítésre is. Nem beszélve arról a számos kulturális és szórakozási lehetőségről, amit Szombathely és a környék kínál.
Az előadás benyújtásával és a regisztrációval kapcsolatos információk, minden egyéb fontos tudnivaló mellett megtalálhatóak a konferencia honlapján. Csatlakozzatok a BOBCATSSS 2011 csoporthoz a Facebookon is, hogy elsőként értesüljetek a legfrissebb hírekről, itt kérdezhettek is!
Találkozunk jövőre Szombathelyen!

Bereczki Bálint
szervező hallgató
Teljes szóróanyag

Nincsenek megjegyzések: