Keresés

2009. szeptember 9., szerda

Könyvtártan 3. IKT-223

Tisztelt Hallgatóság!
a Könyvtártan 3. (IKT-223) tömbösített órája szeptember 18-án 8.30-kor nem az ELTE-n hanem a Balassi Kulturális Intézetben lesz (1016 Budapest, Somlói ut 51., az Astoria megállónál felszállnak a 8 vagy a 112 buszra, s Budán a Mészáros utcánál leszállnak, átmennek az úttesten, majd a Harkály utcán felfelé, meglátják a Kulturális központot.

Az ELTE-től kb 30 perc az út, s kérem kicsit korábban érkezzenek, hogy az előadót a késéssel ne zavarják.) A helyszínen Informatio Medicata néven egy nemzetközi konferencia és kiállítás zajlik majd, előadásokkal és workshopokkal együtt. Önök Makara Gábor akadémikus előadásában az egyik legmodernebb gyűjtemény-projekttel a "Magyar Tudományos Művek Tára"-val (MTMT) fognak megismerkedni (természetesen a konferencia szabályoknak megfelelően kérdezhetnek, elmondhatják véleményüket)

A kiállítók között lesznek a legfontosabb adatbázis tulajdonosok, a Thomson Reuters, Ovid, Ebsco, Elsevier,s a standjaikon megismerkedhetnek a legújabb online adatbázisokkal, a legfontosabb termékeikkel.

Szeretettel várom Önöket:
Dr. Vasas Lívia

Nincsenek megjegyzések: