Keresés

2008. november 10., hétfő

Mesterek Napja

November 14-én 10:00-tól
a
Gólyavárban

Az Informatikus Könyvtáros MA külön standdal fog szerepelni!

A kari Hallgatói Önkormányzattal és az ELTE Karrierközponttal együttműködve 2008. November 14-én (pénteken) 10 órai kezdettel rendkívüli nyílt napot szervez a Bölcsészkar, amelynek célja az ELTE BTK-ra felvételizni szándékozó érdeklődők informálása a Bologna Rendszer mesterképzési szakaszáról, felvételi eljárásairól, valamint az ELTE Bölcsészkarán induló mesterszakokról.

Az akkreditációs folyamat első nagy köre csaknem teljesen lezárult, s örömmel számolhatunk be róla, hogy az országban egyedülállóan nagy létszámú, 40 ún. diszciplináris mesterszak hivatalos elismertetését sikerült befejezni a Karon. Ezen kívül közel 20 tanári mesterszak is indul jövő szeptembertől, így tényleg azok a hallgatók is jelentkezhetnek mesterszakos képzésre az ELTE BTK-ra, akik más intézményben fejezik be az alapszakos tanulmányaikat.

A rendezvény helyszíne a Trefort kerben a Gólyavár.

Program:

A Mesterek Napjának programjai 10 órakor kezdődnek, tájékoztató előadást tart Manherz Károly felsőoktatási szakállamtitkár, Dezső Tamás dékán, ill. Kerekes Gábor, az Educatio Kht. ügyvezetője. Ezt követően az egyes intézetek által gondozott mesterszakokról tájékozódhatnak az érdeklődők.

Nincsenek megjegyzések: